EU projekt javne nabave EU fondovi Nexe crijep - 50 godina garancije

Nexe crijep – 100 godina kvalitete

Objavljeno: 15.07.2022.

Nexe crijep - 100 godina kvalitete
Nexe crijep – 100 godina kvalitete

Ove godine s ponosom slavimo obljetnicu 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crijepa. Iznimni standardi proizvodnje i duga tradicija pružaju krajnjim kupcima kvalitetu koja je potvrđena i Best Buy Award 2022/2023 medaljom.

Generacije su stvarale ime vinkovačkoga crijepa, sada punih 100 godina. Osjećaj pripadnosti i privrženosti Diljevih radnika vinkovačkom ponosu ugrađen je i u logotip nastao prigodom ove velike obljetnice. Uz ulaganja u tehniku i opremu, posebna pozornost oduvijek se pridavala educiranju i obrazovanju mladih ljudi koji su i danas snaga i moć Dilja.

Početak rada povijesne Bohnove ciglane (1922.) označio je stvaranje budućega Dilja (1961.) koji je ubrzo postao jedan od ponosa grada i ovoga dijela Slavonije. Danas tvrtka zapošljava oko 320 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa i cigle. 

S ponosom nosimo Best Buy Award Construction Croatia 2022/2023. Medalja je to kojom se označavaju proizvodi i usluge na tržištu koji nude najbolju vrijednost za novac. I ove godine, najviše ispitanika navelo je NEXE kao proizvođača crijepa i cigle  koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvalitete. Izrađeni od najboljih sirovina, vrhunske kvalitete, trajnosti i bezvremenskog dizajna s pravom su svrstani u sam vrh svjetske ponude. Širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, sve važnija postaje činjenica da su Nexe crjepovi u potpunosti napravljeni od prirodnih materijala.

Nexe crijep Mediteran

Svojim dizajnom i funkcionalnošću Nexe crjepovi namjenjeni su i kontinentalnim i mediteranskim područjima. Dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i crijep velikog formata Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima, a za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan.

Kao odgovor na sveprisutnu potražnju za modernim objektima, tu je Valens, ravni crijep koji atraktivnim dizajnom značajno pridonosi sveukupnom dojmu suvremenih objekata. Upravo prilagodljivost i savršen odgovor na potrebe tržišta opravdavaju krunu “Nexe careva”.